Miquel Grau, el seu carrer a Valencia, 2009

Informació del blog http://el-blog-de-masclet.blogspot.com/

Un post de 6 d’Octubre de 2009:

“El nom de Miquel Grau se donà a un carrer en proyecte, en una zona d’horta prop del Camí Nou de Paterna, en la que pronte es construïren quatre finques aïllades; pero 25 anys després, quan s’urbanisà el nou barri de l’avinguda de les Corts Valencianes, se féu coincidir la traça de l’existent carrer de Miquel Grau en una de les noves avingudes, que rebé el nom de “carrer del Camp del Túria”: la que passa just per davant del Palau de Congressos” …

Plano calle Miquel Grau, del blog de masclet

“En este fet, com podem vore en l’image (feu clic per a ampliar-la), les dos finques que originàriament confrontaven en el “carrer de Miquel Grau”, ara ho fan en el “carrer del Camp del Túria”.

Share

Deja un comentario