Miquel Grau, en marxa

Manifestació a Valencia, 9 d'Octubre de 1977Un centenar de persones van ajuntar-se el passat 13 d’octubre a la Seu de la Universitat d’Alacant per acompanyar el llançament d’En Transició i posar en marxa el projecte. Prengueren la paraula l’escriptor Marià Sànchez Soler, el periodista Pere Miquel Campos, l’economista Manuel de Juan, la professora de Filosofia Mariángeles Alonso i el president de l’Arxiu per la Democràcia de la Universitat d’Alacant, Jose Vicente Bevià, qui envià la seua intervenció per escrit donat que no pogué estar-hi present per raons d’última hora. Tancà l’acte Llum Quiñonero, qui avançà algunes de les qüestions que l’han duta a encapçalar aquesta iniciativa.

“No es tracta d’una mirada al passat, insistí, es tracta de fer un exercici de memòria per reconéixer-nos en aquest present farcit de reptes i dificultats, en què resulta imprescindible defensar un cop més la democràcia. No hem de permetre que la memòria de Miquel Grau s’apague entre l’oblit a la irrellevància”.

Des d’aquest blog que ara inicia el seu camí, volem enviar agraïments

Share

2 pensamientos en “Miquel Grau, en marxa

Deja un comentario